Γραμματικοπούλου – Μπλίνκοβα 2-0

Γραμματικοπούλου – Μπλίνκοβα 2-0

H Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και επικράτησε με 6-3, 6-2 κόντρα στην Άνα Μπλίνκοβα παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του US Open.

Στην πρώτη της συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό του US Open η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου τα πήγε περίφημα αφού επικράτησε με 6-3, 6-2 σε 73 λεπτά κόντρα στη Ρωσίδα Άνα Μπλίνκοβα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο. Το επίτευγμα της Ελληνίδας τενίστριας είναι τεράστια καθώς πρόκειται για το Νο234 στην παγκόσμια κατάταξη ενώ η αντίπαλός της βρίσκεται στο Νο84.

Η Γραμματικοπούλου ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-2 στα γκέιμ κάνοντας μπρέικ. Κρατώντας το σερβίς της και με νέο μπρέικ για το 5-2 έφτασε κοντά στο 1-0 αλλά η Ρωσίδα μείωσε με δικό της μπρέικ σε 5-3 με την Βαλεντίνη να απαντά ξανά με τον ίδιο τρόπο για το 6-3 και το 1-0.

Στο δεύτερο γκέιμ τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά με τη Γραμματικοπούλου να προηγείται με 3-0 γρήγορα. Η Μπλίνκοβα μείωσε σε 3-2, η Ελληνίδα με μπρέικ απάντησε για το 4-2 και όλα πήραν τον δρόμο τους για το 6-2 και το 2-0 στα σετ.

Επόμενη αντίπαλος της Γραμματικοπούλου θα είναι την Τετάρτη η Βελγίδα (Νο16) Ελίζ Μέρτενς η οποία απέκλεισε μετά από 3.40′ με ανατροπή με 3-6, 7-6 (5), 7-6 (5) την Ρεμπέκα Πέτερσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ