Πότε παίζουν Τσιτσιπάς και Γραμματικοπούλου στο US Open

Πότε παίζουν Τσιτσιπάς και Γραμματικοπούλου στο US Open

O Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να αγωνιστεί τελευταίος σήμερα για τον δεύτερο γύρο του US Open, ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ανοίγει το πρόγραμμα με τη Μέρτενς.

Η δράση στο US Open συνεχίζεται με διπλή ελληνική συμμετοχή απόψε, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ρίχνονται στη μάχη του δεύτερου γύρου.

Ο Έλληνας τενίστας που βρίσκεται στο Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης, κοντράρεται με τον Αντριάν Μαναρινό και θα αγωνιστεί τελευταίος χρονικά στο Arthur Ashe.

Η αναμέτρηση αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 03:30 με 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί το ματς μεταξύ των Στέφενς και Γκοφ που θα αρχίσει νωρίτερα στις 2 (ώρα Ελλάδος). Στο κεντρικό γήπεδο θα γίνουν το πρωί και οι αναμετρήσεις Ντανίλοβιτς – Οσάκα και Κέπφερ-Μεντβέντεφ.

Η Ελληνίδα τενίστρια από την άλλη που έχει ήδη κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στις ΗΠΑ, θα αντιμετωπίσει στο Court 4 την Ελίς Μέρτενς, Νο15 στο ταμπλό και Νο16 στον κόσμο, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδος (όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από το Eurosport player).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ