US Open – Στα ημιτελικά ο Αγιασίμ μετά την απόσυρση του Αλκαράθ

US Open – Στα ημιτελικά ο Αγιασίμ μετά την απόσυρση του Αλκαράθ

Ο Φέλιξ-Οζιέ Αγιασίμ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του US Open, μετά την απόσυρση του ισπανικού φαινομένου, Κάρλος Αλκαράθ λόγω τραυματισμού.

Ο Φέλιξ-Οζιέ Αγιασίμ θα δώσει το παρών στον πρώτο ημιτελικό της καριέρας του σε Grand Slam. Ο 21χρονος Καναδός βγήκε νικητής από την μάχη των νέων, καθώς ο Κάρλος Αλκαράθ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Αγιασίμ είχε φροντίσει όμως να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα από το ισπανικό «φαινόμενο», καθώς προηγούνταν με 2-0 σετ (6-3, 6-1), πριν την οριστική διακοπή εξαιτίας του προβλήματος του Αλκαράθ.

Ο 21χρονος έγινε ο πρώτος Καναδός που θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του US Open και ο δεύτερος πιο νέος μετά τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο το 2009.

«Είναι ένα εκπληκτικό ορόσημο. Ήταν ένα φανταστικό τουρνουά για μένα. Φυσικά ήταν ένα περίεργο τέλος σήμερα. Αλλά στο τέλος, πέρασα. Θα έχω την ευκαιρία να παίξω την Παρασκευή ενάντια σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή για να έχω την ευκαιρία να είμαι στον πρώτο μου τελικό Grand Slam. Είναι καταπληκτικό, χαίρομαι που πέρασα και θα προσπαθήσω να κερδίσω το επόμενο», ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Αγιασίμ.

Αντίπαλός του στους «4» θα είναι ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ, νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ