Σάκκαρη – Ξεπέρασε την Δανιηλίδου και γέμισε ακόμα περισσότερο τα «ταμεία» της

Σάκκαρη – Ξεπέρασε την Δανιηλίδου και γέμισε ακόμα περισσότερο τα «ταμεία» της

Η Μαρία Σάκκαρη έγραψε ιστορία για το ελληνικό τένις με την πρόκρισή της στα ημιτελικά του US Open, ενώ είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει ακάθεκτη το ταξίδι της στο US Open, καθώς ούτε το νούμερο τέσσερα της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίνα Πλίσκοβα μπόρεσε να ανακόψει την πορεία της, η οποία έφτασε στα ημιτελικά.

Η Ελληνίδα έγραψε ιστορία για το τένις στην Ελλάδα, καθώς με την πρόκριση απέναντι στην Τσέχα ανέβηκε στο νο.13 της παγκόσμιας κατάταξης, το υψηλότερο για το γυναικείο ελληνικό τένις.

Ξεπέρασε έτσι την Λένα Δανιηλίδου, η οποία είχε φτάσει μέχρι το νο14. Ωστόσο, μέχρι το τέλος του τουρνουά έχει την δυνατότητα να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Αν πάρει το εισιτήριο για τον τελικό θα δει το όνομά της στο νο10, ενώ αν κατακτήσει το  τρόπαιο θα αναρριχηθεί μέχρι το νο4.

Παράλληλα, η Μαρία Σάκκαρη βλέπει, ως συνέπεια της πορείας της στο US Open, στον τραπεζικό της λογαριασμό να εισρέουν ακόμα περισσότερα χρήματα, τα οποία έχουν φτάσει τα 675.000 δολάρια, ενώ ενδεχόμενη πρόκριση στα ημιτελικά θα της χαρίσει 1,2 εκατ. και μια κατάκτηση 2,5 εκατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ