Μεντβέντεφ σε Τζόκοβιτς – «Είσαι ο καλύτερος τενίστας στην ιστορία» (vid)

Μεντβέντεφ σε Τζόκοβιτς – «Είσαι ο καλύτερος τενίστας στην ιστορία» (vid)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ υπήρξε ο θριαμβευτής του US Open όμως μετά τον νικηφόρο τελικό κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, εκμυστηρεύτηκε πόσο καλός είναι ο Σέρβος

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού US Open επικρατώντας με μια κυρίαρχη εμφάνιση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ρώσος στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε πρώτα από όλα στον μεγάλο του αντίπαλο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι η πρώτη φορά που έχω τόσο άγχος σε απονομή. Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω στον Νόβακ ότι λυπάμαι για το κοινό και για εσένα.

Με όλα αυτά που πέτυχες φέτος και σε όλη την καριέρα σου, δεν το έχω πει ποτέ αυτό αλλά θα το πω τώρα μπροστά σε όλους, για μένα είσαι ο καλύτερος τενίστας στην ιστορία.

Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις ένα Grand Slam, αλλά είμαι ευγνώμων σε σας και για όσα κάνατε σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι. Θέλω να ευχαριστήσω και το κοινό, ξέρω ότι σήμερα ήσασταν με τον Νόβακ και το καταλαβαίνω απόλυτα, όλη την εβδομάδα όμως μου δώσατε πολλή ενέργεια».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως είχε και την 3η επέτειο με τη σύζυγό του Ντάσα, κάνοντάς της, έτσι, ένα ξεχωριστό δώρο:

«Μέσα στο τουρνουά δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιο δώρο και στον ημιτελικό σκέφτηκα πως αν έχανα θα έπρεπε να έβρισκα γρήγορα ένα δώρο.

Όταν κέρδισα στον ημιτελικό το μόνο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι αν έχανα στον τελικό δεν θα είχα χρόνο να ψάξω για δώρο, οπότε έπρεπε να κερδίσω αυτόν τον αγώνα! Σ’ αγαπώ Ντάσα και σε ευχαριστώ πολύ»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ