Σάκκαρη – Στο Μεξικό θα πραγματοποιηθεί το WTA Finals

Σάκκαρη – Στο Μεξικό θα πραγματοποιηθεί το WTA Finals

Από την Κίνα στο Μεξικό μεταφέρθηκε το WTA Finals, με την Μαρία Σάκκαρη να έχει σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσει την παρουσία της.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα την τελευταία περίοδο και απόδειξη είναι οι δύο ημιτελικοί που έχει παίξει σε Roland Garros και US Open αντίστοιχα.

Η Ελληνίδα έγραψε ιστορία ανεβαίνοντας στο νο13 της παγκόσμιας κατάταξης στις γυναίκες, καθώς ξεπέρασε την Λένα Δανιηλίδου που είχε φτάσει μέχρι το νο14.

Η σεζόν φτάνει προς το τέλος της και ένας από τους στόχους που απέμειναν στη Σάκκαρη είναι η διάκριση στους WTA Finals, εκεί όπου  θα δώσει το παρών για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η 26χρονη βρίσκεται στο νο6 της κούρσας για τους τελικούς, έχοντας μπροστά της τις Μπάρτι, Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα, Πλίσκοβα και Σβιότεκ, ενώ την οχτάδα συμπληρώνουν οι Οσάκα και Μουγκουρούθα.

Οι τελικοί άλλαξαν έδρα και από την Κίνα μεταφέρθηκαν στο Μεξικό και τη πόλη της Γουαδαλαχάρα, σύμφωνα με το BBC, καθώς οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό στη πόλη της Ασίας δεν θα επιτρέψουν να γίνει εκεί το τελευταίο τουρνουά της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ