Τζόκοβιτς – «Δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ ξανά φέτος»

Τζόκοβιτς – «Δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ ξανά φέτος»

Μετά και τον χαμένο τελικό του US Open απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε πως δεν είναι σίγουρος αν θα ξαναπαίξει για το υπόλοιπο της χρονιάς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν κατάφερε να εκπληρώσει τον μεγάλο του στόχο που ήταν η κατάκτηση του US Open χάνοντας εν τέλει με κάτω τα χέρια (3-0) από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό.

Σε ερώτηση για το σε ποια τουρνουά θα παίξει μέσα στο υπόλοιπο του 2021, η απάντηση του Σέρβου ήταν αποστομωτική, υποστηρίζοντας πως δεν είναι σίγουρος αν θα ξαναγωνιστεί για φέτος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν έχω προγραμματίσει τίποτα. Δεν έχω κανένα πλάνο. Δεν έχω ιδέα που θα παίξω και αν θα παίξω μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Το μόνο που ξέρω είναι πως βρίσκομαι ακόμη στη Νέα Υόρκη.

Προσπάθησα πριν τον τελικό να προετοιμάσω όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό μου. Να έρθω στην καλύτερη πνευματική και αγωνιστική κατάσταση. Πραγματικά, δεν ξέρω τι έπρεπε να αλλάξω.

Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, απλά έπαιξα απέναντι σε έναν καλύτερο τενίστα, ο οποίος είχε περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ