Οσάκα – «θα ξαναπαίξω σύντομα»

Οσάκα – «θα ξαναπαίξω σύντομα»

Η Οσάκα ανακοίνωσε στο US Open νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το τένις για να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία της, όμως με νέες δηλώσεις της τόνισε ότι θα ξαναπαίξει σύντομα

Η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam, Ναόμι Οσάκα, φαίνεται ότι θα επιστρέψει άμεσα, για να παίξει ξανά το αγαπημένο της άθλημα.

Η Οσάκα ανακοίνωσε στο US Open νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το τένις για να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία της, μετά την ήττα που γνώρισε στον τρίτο γύρο από τη Λίλα Φερνάντες.

Η 23χρονη πρώην Νο1 στον κόσμο, η οποία αποχώρησε από το BNP Paribas Open του Indian Wells, είπε στο The Shop του HBO, ότι της αρέσει ακόμη το άθλημα και ήδη ψάχνει τον τρόπο να επιστρέψει στα κορτ.

«Ξέρω ότι θα ξαναπαίξω, πιθανότατα σύντομα, επειδή μου έχει λείψει», είπε. «Όμως, δεν θα είχε σημασία για μένα αν νικούσα ή έχανα. Θα είχα τη χαρά να επιστρέψω στο γήπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Οσάκα, η οποία έχει πέσει στην 7η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, είπε ότι οι σκληροί αγώνες της έδωσαν την αίσθηση ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα για να ανανεωθεί.

«Μου άρεσε πολύ ο ανταγωνισμός και ήμουν ανταγωνιστική. Αν έπαιζα σε έναν μακρύ αγώνα, όσο περισσότερο ήταν πιο διασκεδαστικό για εμένα», είπε.

«Τότε άρχισα να αισθάνομαι, πρόσφατα δηλαδή, περισσότερο αγχωμένη. Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα να δω τι συμβαίνει μέσα μου», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ