Στο τουρνουά της Βιέννης ο Τσιτσιπάς (pic)

Στο τουρνουά της Βιέννης ο Τσιτσιπάς (pic)

Ο Ελληνας τενίστας, πριν ταξιδέψει στη Γαλλία για το Paris Masters, θα λάβει μέρος στο τουρνουά που θα γίνει στη Βιέννη, το διάστημα 25/10 – 31/10.

Εχουμε μπει πλέον στο τελευταίο κομμάτι της τενιστικής σεζόν, η οποία ολοκληρώνεται με τα ATP Finals, που θα πραγματοποιηθούν στο Τορίνο το διάστημα 11 – 21 Νοεμβρίου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εάν δεν έχει κάποιον τραυματισμό, θα δώσει κανονικά το «παρών» στη γειτονική χώρα, με στόχο να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ο Ελληνας τενίστας πριν τα ATP Finals θα παίξει στο Paris Masters, το οποίο θα διεξαχθεί στις αρχές Νοεμβρίου και συγκεκριμένα από την 1η έως τις 7 Νοεμβρίου.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες το Masters του Παρισιού ήταν το τελευταίο τουρνουά, που θα έπαιζε ο Ελληνας τενίστας πριν τα ATP Finals. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και ο Στέφανος πριν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Βιέννης.

Ο συμπατριώτης μας θα παίξει στο Vienna Open, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 25 Οκτωβρίου μέχρι τις 31/10. Ο Τσιτσιπάς θα βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό, ενώ στο ίδιο τουρνουά θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Ματέο Μπερετίνι, Κάσπερ Ρουντ, Χούμπερτ Χούρκατς, Φελίξ Οζε Αλιασίμ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Γιανίκ Σίνερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ