Τσιτσιπάς – Μαρτίνεθ 2-0 σετ – Εύκολα στους «32» του Indian Wells ο Στέφανος

Τσιτσιπάς – Μαρτίνεθ 2-0 σετ – Εύκολα στους «32» του Indian Wells ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) τον Πέδρο Μάρτινεθ και προκρίθηκε στους «32» του Indian Wells για πρώτη φορά στην καριέρα του.

O Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «32» του Indian Wells, επικρατώντας του Ισπανού Πέδρο Μαρτίνεθ με 2-0 σετ (6-2, 6-4) μετά από 1.34΄ και πλέον θα αντιμετωπίσει τον 34χρονο Ιταλό Φάμπιο Φονίνι.

Στο πρώτο σετ, ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 3-0 στα γκέιμ, με τον Μαρτίνεθ να «γλιτώνει» στο τέταρτο σβήνοντας το break point και μειώνοντας σε 3-1. Ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει κάτι μέχρι το τέλος, με τον Τσιτσιπά να παίρνει δύο σερί γκέιμ και να κλείνει το σετ στο υπέρ του 6-2.

Τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά στο δεύτερο σετ, εκεί όπου ο Μαρτίνεθ αιφνιδίασε τον Στέφανο και προηγήθηκε με 3-1. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς απάντησε με ένα σερί 3-0 για να αναλάβει τα ηνία με 4-3, κλείνοντας το παιχνίδι με ακόμα δύο κερδισμένα (6-4) και παίρνοντας το εισιτήριο για τη συνέχεια του τουρνουά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε 22 winners και 11 αβίαστα λάθη και ο αντίπαλος του έχει 18 και 21. Οι άσοι ήταν 7-0 υπέρ του Τσιτσιπά, ενώ τα break points ήταν 4/9 και 1/2 αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ