Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Φονίνι

Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Φονίνι

Βγήκε το πρόγραμμα και οι ώρες για σήμερα στο Indian Wells, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μαθαίνει ποτε παίζει με τον Ιταλό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την εύκολη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Indian Wells, έπεσε πάνω στον Φάμπιο Φονίνι. Ο Έλληνας τενίστας θα κοντραριστεί με τον Ιταλό απόψε και το ματς των δυο θα είναι το τελευταίο στο πρόγραμμα της ημέρας.

Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα ξεκινήσει στην καλύτερη στις 05:30 το πρωί της Τετάρτης, καθώς το προηγούμενο ματς, αυτό των Κέρμπερ και Τομλγιάνοβιτς, έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 4 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος.

Ετσι, δεν προβλέπεται να αρχίσει πριν τις 05:30 ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Ιταλό τον οποίο στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει δύο φορές και έχει κερδίσει άνετα αμφότερες.

Στο κεντρικό γήπεδο το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση Πέγκουλα – Σβιτόλινα, ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις της Φερνάντες με την Ρότζερς, και του Μάρεϊ με τον Ζβέρεφ, στο πιο ενδιαφέρον ματς του προγράμματος. Το απόγευμα (τοπική ώρα) θα γίνουν τα ματς της Κέρμπερ και του Τσιτσιπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ