«Τσαμπουκάς» Τσιτσιπά – Φονίνι στο τέλος του αγώνα για τον… πατέρα του Στέφανου (vid)

«Τσαμπουκάς» Τσιτσιπά – Φονίνι στο τέλος του αγώνα για τον… πατέρα του Στέφανου (vid)

Ο Φάμπιο Φονίνι είχε μια στιγμή έντασης με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο φινάλε του ματς, με τον Έλληνα τενίστα να του απαντά αναλόγως...

Μια νίκη φέρνει χαρά στον νικητή, αλλά παράλληλα προκαλεί εκνευρισμό και πολλές φορές ακραίες συμπεριφορές από τον ηττημένο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο μεγάλος νικητής στη «μάχη» με τον Φάμπιο Φονίνι στους «32» του Indian Wells, επικρατώντας με 2-1 σετ. Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση μετά το πρώτο σετ και πήρε τη νίκη, με τον Ιταλό, ωστόσο, να μην παίρνει πολύ καλά την ήττα και του.

Μετά το ματς και πριν την καθιερωμένη χειραψία στο τέλος, ο Φονίνι διαμαρτυρήθηκε στον Στέφανο.

Συγκεκριμένα, ο όταν πήγε να δώσει το χέρι του στον Έλληνα τενίστα, του είπε και το παράπονο του, με τον Τσιτσιπά να τον σταματά λέγοντας του πως ξέρει τι θέλει να πει και δεν χρειάζεται, σε μια στιγμή έντασης ανάμεσα στους δυο παίκτες.

Ο Φονίνι τον ρώτησε πως γίνεται να ξέρει τι θέλει να πει. «Σε άκουγα από την άλλη άκρη του court», του ανέφερε ο Στέφανος, με τον Ιταλό να συνεχίζει κάνοντας αναφορά στον Απόστολο Τσιτσιπά: «Πάντα μιλάει ο πατέρας σου και το ξέρεις καλύτερα από μένα». Με τον Ελληνα τενίστα να του απαντά «πώς μπορώ να τον ακούσω από την άλλη άκρη του court;».

Δείτε το βίντεο:

Ο Φονίνι από το δεύτερο σετ και την «επιστροφή» του Τσιτσιπά άρχισε να διαμαρτύρεται συνεχώς στον διαιτητή για το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς μιλούσε στην διάρκεια του αγώνα, ενώ ζήτησε να δεχτεί ποινή για coaching από τον πατέρα του, κάτι που δεν έγινε. Ο Στέφανος είχε αντιληφθεί την προκλητική στάση του αντιπάλου του και για αυτόν τον λόγο δεν άφησε το θέμα να πέσει κάτω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ