Νέο… comeback και στους «8» ο Τσιτσιπάς! (vids)

Νέο… comeback και στους «8» ο Τσιτσιπάς! (vids)

Με μία ακόμη μεγάλη ανατροπή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-1 σετ του Αλεξ Ντε Μινόρ και εξασφάλισε τη θέση του για τα προημιτελικά του Indian Wells.

Φαίνεται πως του… αρέσουν οι ανατροπές. Όπως και με τον Φονίνι, έτσι και με τον Άλεξ Ντε Μινόρ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε πίσω με 1-0 σετ, ωστόσο κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς και νίκησε με 2-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Indian Wells.

Μετά από μία μεγάλη και σκληρή μάχη διάρκειας 2 ωρών και 43 λεπτών, ο Έλληνας τενίστας έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και κατάφερε να «λυγίσει» τον Ντε Μινόρ (6-7(3), 7-6(3), 6-2) και έκλεισε τη θέση του για τους «8» της διοργάνωσης, όπου θα βρει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι!

Παρότι δεν ξεκίνησε καλά και μάλιστα έχασε το πρώτο σετ, ο «Τσίτσι» έδειξε και πάλι τα ψυχικά του αποθέματα και κατάφερε να ισοφαρίσει, προτού μπει στο τρίτο σετ όπου ήταν το απόλυτο… αφεντικό.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν αυτός που έκανε το πρώτο μπρέικ στο παιχνίδι, με τον Ντε Μινόρ ωστόσο να απαντά άμεσα. Ο Τσιτσιπάς πήρε προβάδισμα με 5-4, ωστόσο ο Αυστραλός ισοφάρισε και πάλι, κάνοντας το 5-5.

Οι δύο τενίστες πήραν από ένα γκέιμ και το πρώτο σετ οδηγήθηκε στο tie break. Ο Αυστραλός τενίστας βρέθηκε στο tie break μπροστά με 5-0 και έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του σετ. Παρότι ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 6-3, ο Ντε Μινόρ έβγαλε τον τελευταίο πόντο και έκανε το 1-0 στα σετ.

Στον ίδιο ρυθμό πήγε και το δεύτερο σετ, με τους δύο τενίστες να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Ο Ντε Μινόρ βρέθηκε μπροστά με 5-4 και ήθελε ένα γκέιμ, ωστόσο ο «Τσίτσι» βρήκε τις λύσεις και αφού ισοφάρισε, έκανε και το 6-5!

Τα λάθη του ωστόσο, έδωσαν την ευκαιρία στον Αυστραλό να ισοφαρίσει στα γκέιμ, με το δεύτερο σετ να πηγαίνει επίσης σε tie break όπου αυτή τη φορά ο Τσιτσιπάς ήταν ο νικητής με 7-3, ισοφαρίζοντας έτσι σε 1-1 τα σετ!

Στο τρίτο σετ, ο Τσιτσιπάς δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο του, μπήκε πιο δυνατά και αφού πήρε ένα καλό προβάδισμα από νωρίς, τελείωσε το σετ με 6-2 και έφτασε στην πρόκριση για τα προημιτελικά, όπου θα βρει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ