Στο διπλό του Παρισιού με παρτενέρ-έκπληξη ο Τσιτσιπάς

Στο διπλό του Παρισιού με παρτενέρ-έκπληξη ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας θα παίξει στα διπλά του Paris Masters, όμως, δεν θα έχει στο πλευρό του τον αδερφό του, Πέτρο, αλλά τον 41χρονο Πακιστανό, Αϊσάμ-Ουλ-Χαγκ Κουρέσχι.

Στο Paris Masters, που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου (1/11 – 7/11) στο Bercy θα λάβει μέρος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα μάλιστα να δηλώνει συμμετοχή και στα διπλά.

Ο 23χρονος αυτή τη φορά δεν θα έχει στο πλευρό του τον αδερφό του Πέτρο, όπως γίνεται συνήθως, αλλά τον πολύπειρο Πακιστάνο, Αϊσάμ-Ουλ-Χαγκ Κουρέσχι, ο οποίος είναι 41 ετών και στο παρελθόν έχει υπάρξει Top-10 παίκτης στα διπλά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα συνεργαστεί ο Στέφανος με τον Κουρέσχι, καθώς είχαν παίξει μαζί στο Παρίσι στα δίπλα το 2018 και το 2019, αλλά και στο Masters της Ρώμης το 2020.

Το 2018 στο Paris Masters πέρασαν τον πρώτο και ηττήθηκαν στον δεύτερο γύρο από τους Λούκαζ Κούμποτ και Μαρσέλο Μέλο, ενώ το 2019 ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο από τους Κάρεν Κατσάνοφ και Αντρέϊ Ρούμπλεφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ