Μπαντόσα – «Ήξερα πως ήταν μία μάχη απέναντι στην Μαρία»

Μπαντόσα – «Ήξερα πως ήταν μία μάχη απέναντι στην Μαρία»

Η Πάουλα Μπαντόσα μίλησε για τη μεγάλη νίκη της επί της Μαρίας Σάκκαρη (2-0) και την πρόκριση της στα ημιτελικά των WTA Finals.

Η Πάουλα Μπαντόσα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) η πρώτη τενίστρια που έφτασε τις δύο νίκες στα WTA Finals που διεξάγονται στην Γουαδαλαχάρα, με το 2-0 επί της Μαρίας Σάκκαρη, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους ημιτελικούς στην «παρθενική» της συμμετοχή στο τουρνουά.

Η Ισπανίδα (νο10 στον κόσμο και νο7 στο ταμπλό) τόνισε μετά τη σπουδαία επιτυχία της επί της Ελληνίδας πρωταθλήτριας: «Νομίζω ότι έγινε ένα αρκετά σκληρό ματς. Από την πλευρά μου με βοήθησε το σερβίς, που ήταν καλό. Παλεύω για κάθε πόντο και γνώριζα ότι θα ήταν μια δύσκολη μάχη απέναντι στη Μαρία», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Νομίζω ότι παρέμεινα επιθετική σε όλο το ματς. Όταν κερδίζεις τέτοιους αγώνες, νομίζω ότι πρέπει να τα κάνεις όλα καλά. Το κλειδί ήταν οι πόντοι που πήρα σε σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού. Ήμουν αρκετά γενναία κι έπαιξα πολύ καλά.

Νομίζω ότι (πήρα) την πρώτη μου νίκη επί αντιπάλου του Top 10, δεν ξέρω, ίσως πριν από τέσσερις μήνες. Όλα ήταν πολύ καινούργια για μένα. Χρειαζόμουν εμπειρία. Έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά. Νομίζω ότι όταν πήρα την εμπειρία, όλα αυτά τα πράγματα, πήγαν καλά. Θεωρώ πως είμαι αρκετά ανταγωνιστική, πλέον. Νομίζω ότι χρειαζόμουν λίγο να προσαρμοστώ, να είμαι εδώ και να παίξω τέτοιου είδους αγώνες, να μάθω.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ