Ένταση ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Μεντβέντεφ! (vid)

Ένταση ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Μεντβέντεφ! (vid)

Μεγάλη ένταση ακολούθησε την ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Μαϊάμι, με τους δύο τενίστες να τους χωρίζει ο διαιτητής!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Μαϊάμι, όμως με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και μετά την καθιερωμένη χειραψία υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στους δύο τενίστες.

Συγκεκριμένα ο αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή υποστήριξε πως τον αποκάλεσε «Σκατορώσο» λίγο μετά τη χειραψία τους στο φιλέ που επιβάλλεται από το πρωτόκολλο.

«Βγάλε τον σκασμό!», είπε έξαλλος ο Ρώσος στον Τσιτσιπά και συνέχισε: «Θέλεις να με κοιτάξεις και να μιλήσεις; Υπάρχουν κανόνες. Πηγαίνεις επειγόντως στην τουαλέτα για πέντε λεπτά, μετά σε let (σ.σ. όταν η μπάλα χτυπά στο πάνω μέρος του φιλέ και καταλήγει πόντος) δεν ζητάς συγγνώμη και νομίζεις ότι είσαι καλό παιδί; Κοίταξέ με! Κοίταξέ με! Δεν με κοιτάς».

Ο Έλληνας τενίστας δεν απάντησε και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, την ώρα που ο Μεντβέντεφ συνέχισε να κάνει παράπονα στον διαιτητή του αγώνα: «Αυτός το άρχισε. Είπε σκατά στα ρωσικά, νομίζεις ότι αυτό είναι φυσιολογικό; Του απάντησα γιατί δεν ξέρει να τσακώνεται. Είναι ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει να τσακώνεται. Αν δεν έλεγε τίποτα δεν θα είχα πρόβλημα μαζί του. Αλλά όταν λέει κάτι και θέλει να τσακωθούμε, πρέπει να το κάνει. Και μετά δεν με κοιτάει».

https://www.youtube.com/watch?v=LwmwmSM4RTo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ