Μάρεϊ – «Ο Τζόκοβιτς βρίσκεται στη λίστα συμμετοχής και υποθέτω ότι έχει εμβολιαστεί»

Μάρεϊ – «Ο Τζόκοβιτς βρίσκεται στη λίστα συμμετοχής και υποθέτω ότι έχει εμβολιαστεί»

Ο Άντι Μάρεϊ αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open, τονίζοντας πως εφόσον βρίσκεται στη λίστα συμμετοχής θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος.

Το τελευταίο διάστημα, έχει ξεσπάσει μεγάλη συζήτηση για το αν τελικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα βρίσκεται στο Australian Open καθώς ο Σέρβος δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ο Άντι Μάρεϊ σε δηλώσεις του τόνισε πως εύχεται ο «Νόλε» να λάβει κανονικά μέρος, επισημαίνοντας πως το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των συμμετεχόντων.

Οι δηλώσεις του Άντι Μάρεϊ:

«Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση με τον Νόβακ. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι βρίσκεται στη λίστα συμμετοχής και υποθέτω ότι έχει εμβολιαστεί.

Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι, αν θέλεις να παίξεις πρέπει να έχεις εμβολιαστεί, οπότε υποθέτω ότι αυτό έχει συμβεί. Οι καλύτεροι παίκτες θέλουν να παίζουν στα μεγαλύτερα τουρνουά.

Αυτό ακριβώς κάνει κι αυτά τα τουρνουά ενδιαφέροντα και σημαντικά. Θα προσπαθήσει να κερδίσει και να φτάσει τα 21 Grand Slam, φτάνοντας σε ένα εκπληκτικό ρεκόρ. Οπότε ελπίζουμε ότι θα είναι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ