Τζόκοβιτς : «Προσπαθώ αλλά δεν λειτουργεί, δεν αισθάνομαι καλά»

Τζόκοβιτς : «Προσπαθώ αλλά δεν λειτουργεί, δεν αισθάνομαι καλά»

Ο Τζόκοβιτς έχασε στον 2ο γύρο του τουρνουά του Μαϊάμι από τον Μπενουά Περ και παραδέχτηκε ξεκάθαρα ότι κάτι δεν πάει καλά με τα σώμα του.

Ο Μπενουά Περ πέταξε εκτός συνέχειας του τουρνουά του Μαϊάμι τον Νόβακ Τζόκοβιτς, προσυπογράφοντας έτσι το χειρότερα ξεκίνημα σεζόν στην καριέρα του μεγάλου Σέρβου τενίστα, αφού μετράει τρεις σερί ήττες από τις αρχές του 2018.

Ο Νόλε θέλοντας να εξηγήσει χωρίς διάθεση να κρύβεται, τι γίνεται και τους τελευταίους μήνες είναι φάντασμα του παλιού καλού εαυτού του, ήταν αφοπλιστικός:

«Ένιωθα καλά στο ξεκίνημα του αγώνα, στα πρώτα 6 games, μετά ένιωσα να ξεμένω από καύσιμα. Σέρβιρε καλά και δεν μπορούσα να κάνω μπρέικ. Είχε τα σωστά χτυπήματα την κατάλληλη στιγμή. Συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα.

Δεν θα έβγαινα στο court, αν δεν πίστευα πως μπορούσα να κερδίσω αυτόν τον αγώνα. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήμουν σε θέση να προσπαθήσω. Θέλω να πω, κανείς δεν με πιέζει για να βγω στο γήπεδο. Έχω την ελευθερία να επιλέξω αν θα αγωνιστώ ή όχι.

Αγαπώ αυτό το άθλημα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με υποστηρίζουν, ειδικά εδώ. Τους ευχαριστώ για την στήριξή τους. Δυστυχώς,  δεν βρίσκομαι στο επίπεδο που με ήθελαν. Αλλά έτσι είναι αυτά. Η ζωή συνεχίζεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ