Τα έφερε όλα… τούμπα ο Τσιτσιπάς (vids+pics)

Τα έφερε όλα… τούμπα ο Τσιτσιπάς (vids+pics)

Ο Ελληνας τενίστας βρίσκεται στο Ντουμπάι και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν – Ξεπέρασε το πρόβλημα στον αγκώνα και ξεκίνησε on court προπονήσεις.

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας βρίσκεται στο Ντουμπάι και προπονείται σκληρά, τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης όσο και στο κομμάτι της τεχνικής, προκειμένου να βελτιώσει τα αδύνατα σημεία του και να παρουσιαστεί δυνατός και έτοιμος στα πρώτα τουρνουά του 2022.

Ο 23χρονος, ο οποίος στα τέλη Νοεμβρίου χειρουργήθηκε στον αγκώνα του δεξιού του χεριού για να ξεπεράσει μια και καλή τις ενοχλήσεις που είχε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, προπονείται καθημερινά υπό τις οδηγίες του πατέρα του, Απόστολου Τσιτσιπά, αλλά και των μελών της ακαδημίας του Πάτρικ Μουράτογλου. Αρχικά, ο Στέφανος ξεκίνησε με προπονήσεις φυσικής κατάστασης και από χθες πέρασε στο κομμάτι της τακτικής.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν βίντεο στο διαδίκτυο, που δείχνουν τον Ελληνα τενίστα να προπονείται στο κορτ, υπό το βλέμμα του Απόστολου Τσιτσιπά. Κυρίως δείχνουν τον συμπατριώτη μας να δουλεύει στο κομμάτι του backhand, με τον Στέφανο να προσπαθεί να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά την εγχείρηση που έκανε στον αγκώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως είναι απόλυτα λογικό, έχει μαγνητίσει τα βλέμματα, με τους θαυμαστές του Ελληνα τενίστα να σπεύδουν να βγάλουν μαζί του φωτογραφίες και βίντεο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την προετοιμασία του:

Και φωτογραφίες με τους θαυμαστές του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ