Αγωνία για τον Στέφανο Τσιτσιπά – Στον… αέρα η συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Open

Αγωνία για τον Στέφανο Τσιτσιπά – Στον… αέρα η συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Open

Μόνο βέβαιη δεν είναι η συμμετοχή του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στο τουρνουά της Αυστραλίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Σβάρτζμαν από τον οποίο ηττήθηκε με 2-1 σετ κι έτσι η Ελλάδα έμεινε εκτός ημιτελικών στο ATP Cup. Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα για το 2022 ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε για το Australian Open και δεν εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα αγωνιστεί.

«Δεν είμαι σίγουρος. Θα ήθελα να παίξω, αλλά δεν ξέρω πώς θα νιώθω αύριο. Ήταν μια από τις ανησυχίες μου το πώς θα είμαι αύριο αν έπαιζα σήμερα. Τελείωσα το διπλό και την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να σερβίρω. Πονούσα. Ελπίζω, λοιπόν, να μπορώ να βγω αύριο στο γήπεδο και να μπορέσω να σερβίρω χωρίς πόνο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου τώρα, να αποθεραπευτώ 100% στον αγκώνα. Έχω κάνει πολλά πράγματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να το προστατέψω και να είμαι ξανά στο 100%. Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι η υγεία μου», ανέφερε συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς.

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα του ATP Cup είχε αποσυρθεί για προληπτικούς λόγους από το ματς με τον Χουρκάτζ, αν και λίγο αργότερα έπαιξε κανονικά στο διπλό. Ο χειρουργημένος αγκώνας του όμως φαίνεται πως δεν είναι στο 100% ακόμη, γι’ αυτό και δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα αγωνιστεί στο Αυστραλιανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ