Οριστικό – Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απελάθηκε από την Αυστραλία – Τέλος το Australian Open

Οριστικό – Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απελάθηκε από την Αυστραλία – Τέλος το Australian Open

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε και πάλι τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς και πλέον ο Σέρβος βρίσκεται στα... σχοινιά. Έχει το δικαίωμα για νέα έφεση το Νο.1 του κόσμου.

Είναι πλέον οριστικό. Australian Open τέλος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς! Τουλάχιστον προς το παρόν… Παρότι ο Σέρβος τενίστας είδε το δικαστήριο να τον δικαιώνει, φαίνεται πως τελικά δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί και να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Open της Αυστραλίας.

Διότι, ο υπουργός μετανάστευσης Άλεξ Χοκ έκανε χρήση της προσωπικής του εξουσίας και «μπλόκαρε» την παρουσία του Νόλε στη χώρα. «Έκανα σήμερα χρήση της εξουσίας μου σύμφωνα με τον μεταναστευτικό νόμο για να ακυρώσω τη βίζα του κυρίου Τζόκοβιτς για λόγους υγείας και σωστής τάξης, στο πλαίσιο του δημόσιου συμφέροντος», με τον «Νόλε» να βλέπει τη βίζα του να ακυρώνεται και πάλι.

Όλα αυτά, μία μόλις ημέρα μετά την κλήρωση του Australian Open, στην οποία είχε τοποθετηθεί κανονικά το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς. Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της πλευράς του Σέρβου, ο οποίος έχει δικαίωμα να κάνει και πάλι έφεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ