Σάκκαρη – «Ηταν περίεργο παιχνίδι, αλλά βρήκα τον τρόπο να κερδίσω»

Σάκκαρη – «Ηταν περίεργο παιχνίδι, αλλά βρήκα τον τρόπο να κερδίσω»

Εστω και δύσκολα η Σάκκαρη πέρασε στην επόμενη φάση του Australian Open και τόνισε στις δηλώσεις της πως ήταν αγχωμένη για το ματς.

Η Μαρία Σάκκαρη τα βρήκε δύσκολα απέναντι στη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία στην πρεμιέρα της στο Australian Open και παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ και να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της χαρακτήρισε το παιχνίδι «περίεργο», ενώ τόνισε πως η αντίπαλος της έπαιζε εξαιρετικά και άργησε να βρει ρυθμό στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη: 

«Όλοι ξέρουμε ότι ο πρώτος γύρος ποτέ δεν είναι εύκολος. Ήταν ένας υπέροχος αλλά και περίεργος αγώνας -και το λέω με την καλή έννοια- που τον βρήκα δύσκολο. Ήθελα χρόνο να βρω ρυθμό στον τρόπο που έπαιζε η αντίπαλός μου, η οποία έκανε εξαιρετική δουλειά. Ήμουν λίγο αγχωμένη σε αυτό το όμορφο γήπεδο. Μερικές φορές είμαι σκληρή με τον εαυτό μου και την ομάδα μου, αλλά δουλεύω σ’ αυτό. Χαίρομαι που βρήκα τρόπο να κερδίσω και να συνεχίσω στο τουρνουά».

«Ποτέ δεν είναι εύκολο. Πέρυσι εδώ αποκλείστηκα νωρίς, αλλά στο τέλος της χρονιάς μπήκα στο Top10. Mετά το Roland Garros και το US Open τα πράγματα άλλαξαν, αλλά δεν άλλαξαν για τον εαυτό μου. Eξακολουθώ να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ