Νίκη της Οσάκα, πρόωρος αποκλεισμός για την Γκάουφ

Νίκη της Οσάκα, πρόωρος αποκλεισμός για την Γκάουφ

Η κάτοχος του Australian Open, Ναόμι Οσάκα, επικράτησε της Καμίλα Οσόριο και προκρίθηκε στον β' γύρο του τουρνουά. Αποκλεισμός - σοκ για την Κόκο Γκάουφ από την Κιανγκ Βανγκ.

Η κάτοχος του τίτλου στο Australian Open, Ναόμι Οσάκα (Νο 14 στην παγκόσμια κατάταξη), προκρίθηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, καθώς σε αναμέτρηση για την πρεμιέρα του κορυφαίου τουρνουά, επικράτησε εύκολα της Κολομβιανής, Καμίλα Οσόριο (Νο 50) με 6-3, 6-3.

«Είναι πάντα ξεχωριστό να επιστρέφεις εδώ, έχω πολλές καλές αναμνήσεις. Αισθάνομαι καλά, σίγουρα χάρη στο τόσο φιλόξενο κοινό», σχολίασε μετά την νίκη της η πρωταθλήτρια από την Ιαπωνία,, η οποία στον επόμενο γύρο, θα παίξει με μία εκ των Νταϊάνα Γιαστρέμσκα (Ουκρανία, Νο 144) και Μάντισον (Μπρενγκ (ΗΠΑ, Νο 54).

Η 24χρονη Οσάκα, πρώην Νο 1 στον κόσμο, έχει κατακτήσει τέσσερα Grand Slam και ειδικότερα, από δύο φορές το Australian Open (2019 και 2021) και το US Open (2018 και 2020).

Πρόωρος αποκλεισμός για την Γκάουφ

Ο αποκλεισμός της Κόκο Γκάουφ, ήταν η έκπληξη της πρεμιέρας στο Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη. Η 17χρονη Αμερικανίδα, η οποία βρίσκεται στο Νο 16 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε με 6-4, 6-2 από την Κινέζα, Κιανγκ Βανγκ (Νο 110 στον κόσμο) και αποκλείσθηκε από την συνέχεια του κορυφαίου τουρνουά.

Αυτή, ήταν η χειρότερη παρουσία της Γκάουφ στο Grand Slam της Μελβούρνης, καθώς πέρυσι προκρίθηκε στον 2ο γύρο, ενώ το 2020 έφθασε μέχρι την «φάση των 16».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ