Τσιτσιπάς – Σαφιούλιν 0-2: Σοκ για τον Στέφανο – Έχασε από το 163 της παγκόσμιας κατάταξης

Τσιτσιπάς – Σαφιούλιν 0-2: Σοκ για τον Στέφανο – Έχασε από το 163 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων κόντρα στον Ρομάν Σαφιούλιν, ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4. 6-4) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του ATP 250 της Μασσαλίας.

Αποκλεισμό σοκ υπέστη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Ρομάν Σαφιούλιν, νούμερο 163 της παγκόσμιας κατάταξης, μένοντας εκτός συνέχειας από το τουρνουά ATP 250 που διεξάγεται στη Μασσαλία.

Ο Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να πιάσει καλή απόδοση, χάνοντας ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο και στα δύο σετ, απέναντι σε έναν πολύ μαχητικό και καλά διαβασμένο Ρώσο, που κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους δύο τενίστες να κρατούν σερβίς τους στα τέσσερα πρώτα γκέιμ, όμως ο Ρομάν Σαφιούλιν κατάφερε να κάνει το μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ και στη συνέχεια να υπερασπιστεί το σερβίς του παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα με 4-2. Ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε επιστρέψει ποτέ στο ματς και έτσι ο Ρώσος, Νο. 136 πήρε το πρώτο σετ με 6-4, κάνοντας το 1-0.

Ο Έλληνας τενίστας και ο Ρώσος κράτησαν τα σερβίς του, στις αρχές του δευτέρου σετ, με το πρώτο γκέιμ πάντως να κρατάει αρκετά και τον Στέφανο να δυσκολεύεται στο σερβίς του. Στη συνέχεια, ο Σαφιούλιν έφτασε στο μπρέικ, για να κάνει άμεσα και το 3-1 υπέρ του. Τίποτα δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του αγώνα, αφού ο Ρώσος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και έτσι έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη κάνοντας το 2-0 σετ με το 6-4.

Τα σετ: 6-4, 6-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ