Ναδάλ: «Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος»

Ναδάλ: «Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος»

Ο Ράφα Ναδάλ ξεκαθάρισε πως το Νο. 1 δεν αποτελεί τον βασικό του στόχο, παρότι παραμένει αήττητος μέσα στο 2022.

Ο Ράφα Ναδάλ παραμένει αήττητος στη φετινή χρονιά, καθώς επιβλήθηκε στην πρεμιέρα του τουρνουά στο Ακαπούλκο του Ντένις Κούντλα με 6-3 και 6-2.

Ο 35χρονος Ισπανός, τρεις φορές πρωταθλητής στο μεξικάνικο τουρνουά έφθασε τις 11 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, κατακτώντας αρχικά το τουρνουά στη Μελβούρνη κι έπειτα τον 21ο Grand Slam τίτλο του στο Australian Open.

«Οι νίκες είναι πάντα σημαντικές για την αυτοπεποίθησή μου. Σίγουρα υπήρξαν κάποια πράγματα που μπορούσα να κάνω καλύτερα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να παραπονεθώ για κάτι», δήλωσε ο Ναδάλ μετά το ματς και στη συνέχεια τόνισε πως δεν έχει στόχο την επιστροφή του στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης:

«Δεν είναι στους στόχους μου. Η ηλικία και η φυσική μου κατάσταση δεν νομίζω πως μου επιτρέπουν να σκέφτομαι κάτι τέτοιο, αλλά δεν με πειράζει. Λατρεύω το παιχνίδι και θα παίζω όσο μπορώ». Να σημειωθεί πως ο θρυλικός Ισπανός ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στις 18 Αυγούστου του 2008 και για τελευταία στις 10 Ιανουαρίου του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ