Δεν σκέφτεται την κορυφή της κατάταξης ο Μεντβέντεφ

Δεν σκέφτεται την κορυφή της κατάταξης ο Μεντβέντεφ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ σκέφτεται κάθε αγώνα ξεχωριστά και δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να βρεθεί στο νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επιβλήθηκε άνετα του Πάμπλο Αντούχαρ με 2-0 σετ (6-1, 6-2), όμως δεν σκέφτεται πως είναι κοντά στο νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, παρότι έκανε άλλο ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή.

Ξεκαθάρισε πως θέλει πρώτα να το δει να συμβαίνει και μετά να μιλήσει γι’ αυτό. Αν κερδίσει τον τίτλο περνά τον Τζόκοβιτς, ό,τι κι αν κάνει αυτός στο Ντουμπάι. Αν φτάσει στον τελικό πρέπει απλά να μην το πάρει ο Σέρβος, αν φτάσει στα ημιτελικά θα πρέπει ο «Νόλε» να μην πάω τελικό κι αν σταματήσει στα προημιτελικά, θέλει ήττα του σήμερα από τον Βέσελι.

Στα προημιτελικά αντιμετωπίζει τον Νισιόκα και ο Ναδάλ τον Πολ, με πιθανό το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι στην τετράδα, όπως συνέβη και στον τελικό του Australian Open.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι ωραίο, αλλά πρώτα πρέπει να το πετύχω, διότι θα πονάω περισσότερο αν μιλάμε γι’ αυτό και δεν τα καταφέρω. Ο βασικός μου στόχος, λοιπόν, είναι να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα ματς στις επόμενες τρεις εβδομάδες και μετά να δω πού έχω φτάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ