Στον τελικό του διπλού Τσιτσιπάς και Λόπεθ

Στον τελικό του διπλού Τσιτσιπάς και Λόπεθ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε εκτός τελικού στο μονό του Ακαπούλκο, όμως θα διεκδικήσει τον τίτλο στο διπλό του Abierto Mexicano.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Φελιθιάνο Λόπεθ επικράτησαν με 2-0 (6-4, 6-4) σετ των Γκλάσπουλ/Χελιοβαάρα και προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού που διεξάγεται στο Ακαπούλκο.

Ο τελικός θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ αντίπαλοι τους θα είναι οι Αρεβάλο/Ροζέρ, Νο.4 του ταμπλό, που άφησαν έξω με 7-5, 7-5 τους Χατς Βερδούγο/Ίσνερ.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός καριέρας στο Tour για τον Τσιτσιπά στο διπλό, μετά τον τελικό στο Μαϊάμι το 2019 όπου μαζί με τον Κούλχοφ ηττήθηκαν από τους Αμερικανούς Μάικ και Μπομπ Μπράιαν, που ήταν το κορυφαίο δίδυμο στο διπλό όλων των εποχών.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Λόπεθ πήραν νωρίς το προβάδισμα με 2-0 στα γκέιμ, όμως έγινε άμεσα το μπρέικ από τους Γκλάσπουλ και Χελιοβαάρα και έφαραν το ματς στην ισοπαλία 2-2 στα γκέιμ. Στην συνέχεια βρέθηκαν να χάνουν με 3-2 όμως με μπρέικ επέστρεψαν έκαναν το 3-3 και από εκεί και πέρα δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους και με ένα ακόμα μπρέικ στο 7ο γκέιμ κατέκτησαν το πρώτο σετ και έκαναν το 1-0.

Η εξέλιξη του δεύτερου σετ ήταν αντίστοιχη με αυτή του πρώτου με τους Στέφανο/Φέλι να περνούν μπροστά με μπρέικ 3-2 γκέιμ και τους Γκλάσπουλ/Χελιοβαάρα να βρίσκουν ξανά την απάντηση. Δεν έγινε, ωστόσο, το ίδιο όταν με νέο μπρέικ έμειναν πίσω με 5-4, καθώς στη συνέχεια ο Λόπεθ σέρβιρε με επιτυχία για τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ