Career high για Παπαμιχαήλ!

Career high για Παπαμιχαήλ!

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται πλέον στο Νο. 170 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Σταθερά ανοδική είναι η πορεία της Δέσποινας Παπαμιχαήλ, με την Ελληνίδα τενίστρια να κάνει άλμα 6 θέσεων και να βρίσκεται πλέον στο Νο. 170 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μια θέση μάλιστα που αποτελεί career high για την 29χρονη τενίστρια, η οποία πλέον έχει ξεπεράσει στη σχετική λίστα της WTA την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο. 189) και είναι το Νο.2 του ελληνικού τένις, πίσω από τη Μαρία Σάκκαρη (Νο. 7). Η Παπαμιχαήλ παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελίτ του παγκοσμίου τένις, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση των αντιπάλων της.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στις υπόλοιπες Ελληνίδες τενίστριες, η 18χρονη Σαπφώ Σακελλαρίδη κέρδισε 2 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και βρίσκεται πλέον στο Νο. 522, ενώ η Μάρθα Ματούλα είναι στο Νο. 796. Η 16χρονη Μιχαέλα Λάκη, που αποτελεί το next best thing του ελληνικού τένις είναι στο Νο. 932 και η Ελένη Χριστοφή στο Νο. 1081.

Μεγάλη άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών σημείωσε η Γραμματικοπούλου. Η Ελληνίδα τενίστρια κατέκτησε δύο συνεχόμενους τίτλους στο Πόρτο της Πορτογαλίας στα διπλά και κέρδισε πέντε θέσεις, ανεβαίνοντας πλέον στο Νο.118. Στο Νο. 260 στα διπλά βρίσκεται η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και στο Νο. 476 η Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ