Σάκκαρη: Υποχώρησε στο Νο7, ανακατατάξεις στο Top10

Σάκκαρη: Υποχώρησε στο Νο7, ανακατατάξεις στο Top10

H Mαρία Σάκκαρη αν και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό της Ντόχα υποχώρησε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ γενικά υπήρξαν αρκετές αλλαγές.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε να παραμείνει στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης και υποχώρησε μια θέση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρνουά της Ντόχα στο Κατάρ που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου ηττήθηκε από την Σβιόντεκ υποχώρησε μια θέση και πλέον βρίσκεται στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης από το Νο6 που βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα.

Πλέον η Μπάρτι συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης και έχει αρκετή διαφορά από την δεύτερη, ωστόσο υπήρξαν αρκετές αλλαγές στο Top10 με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα να είναι πλέον στο Νο2, ρίχνοντας μία θέση την Σαμπαλένκα. Η Σβιόντεκ βρέθηκε στο Νο4 μετά τον τίτλο στη Ντόχα με τις Κονταβέιτ, Μπαντόσα και Σάκκαρη να ακολουθούν. Ακόμα η Πλίσκοβα υποχώρησει τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και βρίσκεται στο Νο8.

Τέλος, όσον αφορά τις υπόλοιπες Ελληνίδες, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ μπορεί να μην μπήκε στο κυρίως ταμπλό στη Λυών, όμως κέρδισε 6 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και είναι πλέον στο Νο170, με την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο Νο189.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ