Τσιτσιπάς: Η κλήρωσή του στο Indian Wells

Τσιτσιπάς: Η κλήρωσή του στο Indian Wells

H κλήρωση του Indian Wells για τα προημιτελικά της διοργάνωσης έβγαλε δυνατά ζευγάρια, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι το Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη στο τουρνουά του Indian Wells θα περάσει άνευ αγώνα τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα παίξει με έναν εκ των Σοκ και Σερουντόλο.

Βέβαια από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Έλληνα πρωταθλητή, καθώς έπεσε στο ίδιο τέταρτο με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Από εκεί και πέρα αν περάσει αυτό το εμπόδιο θα παίξει με έναν εκ των Κατσάνοφ, Μπρούκσμπι και Μπαένα, με τους πρώτους δύο να είναι δύσκολα εμπόδια.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει τους Νόρι και Μπασιλασβίλι, ενώ στα προημιτελικά πέφτει πάνω στον Μεντβέντεφ, ο οποίος θα πρέπει νωρίτερα να αποκλείσει πιθανότατα τους Μονφίς, Αλκαράθ και Μπαουτίστα Αγκούτ.

Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς αν νικήσει τον Ρώσο πέφτει επάνω είτε στον Ναδάλ είτε τον Ρουντ ή έναν εκ των Σαποβάλοφ και Σίνερ. Ο Ναδάλ έχει στον δεύτερο γύρο θα έχει δύσκολο απέναντι στον Κόρντα και μετά ακολουθούν πιθανόν οι Εβανς, Σαποβάλοφ, Οπέλκα και ένας εκ των Ρουντ και Σίνερ στα προημιτελικά. Στην ίδια πλευρά είναι και ο Κύργιος που θα παίξει με τον Ρουντ στον τρίτο γύρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ