Μπαντόσα: «Σέβομαι τη Σάκκαρη, είναι μαχήτρια»

Μπαντόσα: «Σέβομαι τη Σάκκαρη, είναι μαχήτρια»

Η Πάουλα Μπαντόσα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη τα ξημερώματα (σ.σ 04:15) θα αντιμετωπίσει την Πάουλα Μπαντόσα για τα ημιτελικά του Indian Wells και θα παλέψει για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η Ισπανίδα, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Μαρία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια την Ελληνίδα τενίστρια, τονίζοντας ότι σέβεται πολύ την συμπατριώτισσά μας, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως «μαχήτρια».

«Είχαμε παίξει πέρσι και θυμάμαι πως ήταν δύσκολος αγώνας. Τη σέβομαι πολύ, είναι πολύ καλή κοπέλα και είναι γεννημένη μαχήτρια. Κατά κάποιο τρόπο, βλέπω τον εαυτό μου σε εκείνη, στην προσωπικότητα και στο παιχνίδι της. Κινείται πολύ καλά και γνωρίζω πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τένις», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Έχω μια μαγική σύνδεση μ’ αυτό το μέρος. Ξέρω πως μιλάω εκ του ασφαλούς τώρα με τόσες νίκες που έχω, αλλά από όταν έπαιζα προκριματικά εδώ είχα συνειδητοποιήσει πόσο ταιριάζουν οι συνθήκες με το παιχνίδι μου. Δεν περίμενα πάντως να είναι στα ημιτελικά και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Η σεζόν είναι μεγάλη και θα προσπαθήσω να παίξω καλά σε όλα τα τουρνουά, αλλά σημαίνει πολλά για μένα αυτό το αποτέλεσμα», κατέληξε.

Η νικήτρια του παιχνιδιού Σάκκαρη – Μπαντόσα θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Indian Wells τη νικήτρια του ζευγαριού Χάλεπ – Σβίατεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ