Ο Τσιτσιπάς βοήθησε στον καθαρισμό της παραλίας του Μαϊάμι

Ο Τσιτσιπάς βοήθησε στον καθαρισμό της παραλίας του Μαϊάμι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγο πριν ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Μaiami Open, βοήθησε στον καθαρισμό της παραλίας του Μαϊάμι από τα πλαστικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκετσαι ήδη στο Μαϊάμι για δώσει το παρόν στο τουρνουά Μaiami Open και λίγο πριν ξεκινήσει τις προσπάθειες του στα court, βρέθηκε μαζί με άλλους τενίστες στην παραλία με σκοπό να την καθαρίσουν.

Το Μαϊάμι διαθέτει μια από τις καλύτερες και πιο διάσημες παραλίες στον κόσμο, όμως η εμπορικότητα και η πολυκοσμία που παρατηρείται, δημιουργεί αρκετά προβλήματα μόλυνσης.

Έτσι ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με τους Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Αλιζέ Κορνέ και Καρολίνα Πλίσκοβα, πριν ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο Miami Open, βοήθησαν στο να καθαριστεί η παραλία, απομακρύνοντας όλα τα πλαστικά από την αμμουδιά προσφέροντας ουσιαστικά την βοήθεια τους στο έργο του «Clean Miami Beach».

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το ΑΤΡ Tour έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάθε μέρα μετράει. Σήμερα οι Τσιτσιπάς, Σβάρτσμαν, Κορνέ και Πλίσκοβα βοήθησαν στην απομάκρυνση των πλαστικών από την παραλία του Μαϊάμι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ