Στους «16» του Miami Open η Οσάκα άνευ αγώνα

Στους «16» του Miami Open η Οσάκα άνευ αγώνα

Η Καρολίνα Μούχοβα αποχώρησε από το τουρνουά του Μαϊάμι, με αποτέλεσμα η Ναόμι Οσάκα να προκριθεί στον επόμενο γύρο άνευ αγώνα.

Το… εισιτήριο για τις «16» του Miami Open εξασφάλισε άκοπα η Ναόμι Οσάκα, μετά την αποχώρηση της Καρολίνα Μούχοβα.

Η πορεία της 24χρονης στο 1000άρι τουρνουά της WTA συνεχίζεται, καθώς μετά τις δύο νίκες που πέτυχε επί των Άστρα Σάρμα και Αντζελίκ Κέρμπερ, λίγα λεπτά πριν την είσοδο της στο κορτ για τον τρίτο της αγώνα ενημερώθηκε από τους διοργανωτές ότι η Τσέχα αντίπαλός της αποσύρθηκε εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού.

Μετά την εξέλιξη αυτή η πρώην κορυφαία τενίστρια του κόσμου και νυν 77 στο ranking, προκρίθηκε χωρίς να ιδρώσει καθόλου στον 4ο γύρο του τουρνουά, όπου θα βρει απέναντί της τη νικήτρια του αμερικανικού «εμφυλίου» ανάμεσα στην Άλισον Ρίσκε και στην Αν Λι.

Την πρόκριση στην φάση των «16» του τουρνουά πήρε και η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, η Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέντσιτς. Το νο22 του ταμπλό στο Μαϊάμι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πέρασε άνετα το εμπόδιο της Βρετανίδας, Χέδερ Γουότσον, με 2-0 σετ (6-4, 6-1). Στη συνέχεια θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού, Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου και Αλεξάνδρα Σασνόβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ