Με το… δεξί στο Miami Open η Οσάκα

Με το… δεξί στο Miami Open η Οσάκα

Η Ναόμι Οσάκα ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Miami Open, κερδίζοντας την Νο96 τενίστρια του κόσμου, Άστρα Σάρμα, στο ντεμπούτο της στη φετινή διοργάνωση.

Με το… δεξί μπήκε στο Miami Open η Ναόμι Οσάκα, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Αυστραλής, Άστρα Σάρμα μετά από 82 λεπτά αγώνα.

Η αθλήτρια από την Ιαπωνία, πρώην νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και νυν νο77, δεν… ζορίστηκε ιδιαίτερα απέναντι στο ν096 του κόσμου, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τον δεύτερο γύρο με 6-3, 6-4.

Η 24χρονη Οσάκα θ΄ αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του τουρνουά (1000) της Φλόριντα την Αντζελίκ Κέρμπερ (νο13 στον κόσμο), σε ένα αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε δύο σπουδαίες τενίστριες.

Από τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος του πρώτου γύρου ξεχώρισε η μεγάλη νίκη της 16χρονης Λίντα Φρουχβίρτοβα επί της Ντάνκα Κόβινιτς με 6-0, 6-4. Η νεαρή Τσέχα, η οποία βρίσκεται στο νο279 της WΤΑ, θα παίξει στον επόμενο γύρο με την Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς (νο0 του ταμπλό).

Επίσης, λόγω τραυματισμού, αποσύρθηκε λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα της στο τουρνουά με την Ανχελίνα Καλίνινα, η πρωταθλήτρια του Australian Open 2020, Σοφία Κένιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ