Η Οσάκα πήρε μετοχές στη εταιρεία κρυπτονομισμάτων FTX

Η Οσάκα πήρε μετοχές στη εταιρεία κρυπτονομισμάτων FTX

Η Ναόμι Οσάκα πήρε μετοχές στη FTX και θα λάβει αποζημίωση σε κρυπτογράφηση, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με έδρα τις Μπαχάμες.

Η σταρ του τένις Ναόμι Οσάκα, πήρε μετοχικό μερίδιο στη FTX και θα λάβει αποζημίωση σε κρυπτογράφηση, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με έδρα τις Μπαχάμες.

Η Γιαπωνέζα τέσσερις φορές νικήτρια Grand Slam, υπέγραψε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία συνεργασίας με την FTX, ως μέρος της οποίας η Οσάκα θα επικεντρωθεί στο να φέρει γυναίκες στην πλατφόρμα κρυπτογράφησης της.

Η FTX, η ιδιοκτήτρια και διαχειριστής της πλατφόρμας κρυπτογράφησης FTX.com, αύξησε ταχέως τα κεφάλαιά της τον τελευταίο χρόνο. Το Vision Fund 2 της SoftBank επένδυσε 400 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία τον Ιανουάριο, κάτι που εκτόξευσε την αποτίμηση της FTX στα 32 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πριν από την επένδυσή της στη FTX, η Οσάκα υποστήριξε την αλυσίδα εστιατορίων Sweetgreen Inc, που σερβίρει σαλάτες και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Είναι επίσης σύμβουλος σε μια εταιρεία εξαγορών ειδικού σκοπού, την Disruptive Acquisition Corporation I, μαζί με άλλους γνωστούς αθλητές όπως ο Ρόμπερ Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ