Τσιτσιπάς – Αλκαράθ 0-2 (Vid)

Τσιτσιπάς – Αλκαράθ 0-2 (Vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κάρλος Αλκαράθ, ηττήθηκε με 2-0 σετ και έμεινε εκτός των προημιτελικών του Miami Open.

O Στέφανος Τσιτσιπάς αν και έκανε καλή αρχή στο παιχνίδι δεν μπορέσει να έχει ανάλογη συνέχεια και τελικά γνώρισε την ήττα με 2-0 (7-5,6-3) σετ από τον 18χρονο Κάρλος Αλκαράθ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Μiami Open.

Ο 18χρονος Ισπανός, νούμερο 16 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε επικρατήσει του Έλληνα τενίστα και στο περσινό US Open, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που περνά στα προημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο αγώνας 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αρχή της αναμέτρησης μπήκε πολύ δυναμικά και φάνηκε πως είχε τον έλεγχο, καθώς κατάφερε να προηγηθεί με 5-2 στα γκέιμ και όλα έδειχναν ότι θα κατακτήσει το πρώτο σετ με μεγάλη ευκολία. Βέβαια κάπου εκεί ξεκίνησε την αντεπίθεση του ο Κάρλος Αλκαράθ και κατάφερε να κερδίσει επτά συνεχόμενα γκέιμ και έφερε τούμπα του ματς επικρατώντας τελικά με 7-5 στα γκέιμ και έβαλε τις βάσεις για την νίκη κόντρα στον Έλληνα πρωταθλητή.

To δεύτερο σετ ξεκίνησε με μπρέικ από τον Ισπανό με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μην μπορεί να αντιδράσει με τον Αλκαράθ να κατακτά και το δεύτερο γκέιμ, ενώ στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής μείωσε σε 2-1. όμως ο Κάρλος έδειξε χαρακτήρα στους κρίσιμους πόντους και διατήρησε το προβάδισμά του. Πίεσε, μάλιστα, όταν ο Στέφανος σέρβιρε στο 5-3 για να μείνει στο ματς και τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 6-3, κάνοντας το 2-0 στα σετ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ