Παγώνης: Το αστεράκι του ελληνικού τένις «μάγεψε» και τον Παγδατή (pics+vids)

Παγώνης: Το αστεράκι του ελληνικού τένις «μάγεψε» και τον Παγδατή (pics+vids)

Το «πουλέν» του Πάτρικ Μουράτογλου, Ραφαήλ Παγώνης, αγωνίζεται στην Κύπρο και στο τουρνουά Κ12 που γίνεται στην Αμμόχωστο, με τον Μάρκο Παγδατή να παρακολουθεί από κοντά παιχνίδι του 10χρονου συμπατριώτη μας.

Το… άστρο του Ραφαήλ Παγώνη έχει αρχίσει να «λάμπει», με τον 10χρονο να θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις.

Ο μικρός, που έχει το όνομα και το στυλ του Ράφαελ Ναδάλ, έχει σαρώσει τα πάντα στην ηλικιακή του κατηγορία, κατακτώντας τα τελευταία χρόνια τουρνουά που έχουν γίνει στις κορυφαίες ακαδημίες της Ευρώπης, όπως είναι αυτή του σπουδαίου Πάτρικ Μουράτογλου στη γαλλική Ριβιέρα, αλλά και η αντίστοιχη του θρυλικού Μπόρις Μπέκερ στην Γερμανία.

Ο 10χρονος αθλητής του Παντελή Μοσχουτή μάλιστα έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση στον Πάτρικ Μουράτογλου, που ο προπονητής της Σερένα Γουίλιαμς τον συμπεριέλαβε αμέσως στην ομάδα του και πολλές φορές πλέον ο Ραφαήλ Παγώνης πηγαίνει στη γαλλική ριβιέρα και προπονείται στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του Ελληνογάλλου.

Του κορυφαίου προπονητή στον κόσμο, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Ραφαήλ Παγώνης έχει κάτι το… μοναδικό. Εχει το «χάρισμα». Είναι ένα… ατόφιο διαμάντι. Ένα ταλέντο, που με σκληρή δουλειά, πάθος, θέληση, επιμονή και υπομονή μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ραφαήλ τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Κύπρο, όπου συμμετέχει στο τουρνουά K12, που πραγματοποιείται στην Αμμόχωστο. Μάλιστα, ο συμπατριώτης μας προπονήθηκε και αγωνίστηκε υπό το βλέμμα του Μάρκου Παγδατή. Ενός θρύλου. Του Κύπριου, που έγραψε ιστορία στο παγκόσμιο τένις, φτάνοντας μέχρι το Νο. 8 του κόσμου (21/8/2006).

Ο Μάρκος, που έπαιξε στο κορυφαίο επίπεδο για 16 χρόνια (2003-2019), βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του «Famagusta Tennis Club» και είδε από κοντά τον Παγώνη, ενώ στη συνέχεια έβγαλαν και τις σχετικές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες του Ραφαήλ με τον Παγδατή:

Και τον Ραφαήλ Παγώνη να προπονείται υπό το βλέμμα του Πάτρικ Μουράτογλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ