Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αποθέωση για την Λάκη (vids)

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αποθέωση για την Λάκη (vids)

Η 17χρονη βρίσκεται στη Γαλλία και προπονείται στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου – Αποθέωση για την Ελληνίδα, που… τρελαίνει κόσμο με τις ικανότητές της.

Η Μιχαέλα Λάκη αποτελεί το next best thing του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις, με την 17χρονη να… τρελαίνει κόσμο με τις ικανότητές της. Ικανότητες που θα ζήλευαν ακόμα και τενίστριες κορυφαίου επιπέδου, με τους ειδικούς να θεωρούν την αθλήτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου ως μια από τις καλύτερες της γενιάς της.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις που υπάρχουν στο εξωτερικό, η Λάκη έχει όλα τα φόντα για να φτάσει στο top-10 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, ενώ μάλιστα υπάρχουν ορισμένοι που θεωρούν ότι μπορεί η Ελληνίδα τενίστρια να γίνει ακόμα και Νο.1 στον κόσμο.  Μια πολύ ταλαντούχα αθλήτρια, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην γαλλική Ριβιέρα και προπονείται στις εγκαταστάσεις της ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου.

Του κορυφαίου προπονητή τένις στον κόσμο, με την 17χρονη να έχει… τρελάνει τους συνεργάτες του Ελληνογάλλου με τις ικανότητές της, τις οποίες μάλιστα μπορούμε να δούμε στο βίντεο που ανέβασε η ακαδημία του Μουράτογλου στα social media. Στον επίσημο λογαριασμό της «Patrick Mouratoglou Academy», με την Ελληνίδα τενίστρια να εξασκείται στο backhand και τους λάτρεις του τένις να την αποθεώνουν στα σχόλια.

«Ελλάδα, έχεις ταλέντο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ακαδημία στην ανάρτησή της, με τους χρήστες του Instagram να παρομοιάζουν το παιχνίδι της Λάκη με το αντίστοιχο της Γέλενα Οσταπένκο. Της Λετονής, Νο. 12 στην κατάταξη της WTA, η οποία το 2017 είχε κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του παγκοσμίου τένις.

Η Μιχαέλα φέτος βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, καθώς αγωνίζεται στο επίπεδο των juniors στα Grand Slams, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στο γυναικείο τένις. Όπως είχε τονίσει στη συνέντευξή του στο «10» ο προπονητής της Λάκη, Φοίβος Μιχαλόπουλος, στόχος φέτος είναι η είσοδο στην 500άδα της WTA και η κατάκτηση ενός Grand Slam. Ενας στόχος που είναι απόλυτα εφικτός, αφού η 17χρονη είναι μια από τις καλύτερες τενίστριες της γενιάς της και αναμφισβήτητα έχει το παιχνίδι για να κατακτήσει έναν μεγάλο τίτλο.

Δείτε την ανάρτηση της ακαδημίας του Πάτρικ Μουράτογλου:

Και στο στορυ με την Ελληνίδα τενίστρια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ