Roland Garros: «Θα συμμετέχουν κανονικά Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές»

Roland Garros: «Θα συμμετέχουν κανονικά Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RMC οι διοργανωτές του Roland Garros έχουν αποφασίσει να δεχτούν Ρώσους και Λευκορώσους στη φετινή διοργάνωση.

Το Roland Garros δεν αναμένεται να ακολουθήσει την πολιτική του Wimbledon και όπως αναφέρει το RMC οι άνθρωποι της διοργάνωσης θα δεχθούν κανονικά τις συμμετοχές Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στο 2ο Major του 2022, σε αντίθεση με τους Άγγλους, που έχουν απαγορεύσει τη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων από το 3ο Grand Slam της σεζόν.

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινά το Γαλλικό Όπεν (22/5-5/6), και οι άνθρωποι της διοργάνωσης δεν έχουν κάνει ακόμα γνωστό αν οι αθλητές που προέρχονται από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία θα μπορέσουν να πάρουν μέρος αθλητές που προέρχονται από τις χώρες που ευθύνονται για την στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.

Οι Γάλλοι δεν έχουν εκδώσει ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως σύμφωνα με δημοσιογράφους της χώρας, αυτό μπορεί να μη γίνει και ποτέ, μιας και δεν συντρέχει λόγος αναστάτωσης. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι αθλητές έχουν κλείσει τις συμμετοχές τους για το Παρίσι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ