Ναδάλ: «Δεν αποτελούν έκπληξη αυτά που κάνει ο Αλκαράθ»

Ναδάλ: «Δεν αποτελούν έκπληξη αυτά που κάνει ο Αλκαράθ»

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για το μέλλον του, ενώ αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του, Κάρλος Αλκαράθ, με τα καλύτερα λόγια.

Ο Ράφα Ναδάλ εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον της καριέρας του, τονίζοντας πως στοχεύει ψηλά παρά την ηλικία του, σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Κάρλος Αλκαράθ, αποθεώνοντας τον και σημείωσε ότι τα όσα έχει καταφέρει δεν αποτελούν έκπληξη για εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μου αρέσει αυτό που κάνω, ειλικρινά. Δεν παίζω πια για πράγματα εκτός από την ευτυχία μου και τα προσωπικά μου κίνητρα. Είμαι χαρούμενος που κάνω αυτό που κάνω. Εξακολουθώ να νιώθω ότι είμαι ανταγωνιστικός όταν είμαι αρκετά υγιής.

Φυσικά, στην ηλικία μου, όταν αρχίζεις να έχεις περισσότερα προβλήματα από αυτά που μπορείς να διαχειριστείς, είναι δύσκολο. Σωματικά προβλήματα και πόνους μπορείς να τα διαχειριστείς. Το πρόβλημα είναι όταν αρχίζεις να νιώθεις ότι με όλα τα πράγματα που διατρέχουν το σώμα σου, δεν μπορείς να είσαι αρκετά ανταγωνιστικός ώστε να παλέψεις για τα πράγματα που πραγματικά σε συναρπάζουν.

Προς το παρόν είμαι χαρούμενος. Είναι αλήθεια ότι πέρασα, ξανά, μια δύσκολη περίοδο. Αλλά είμαι εδώ για να απολαύσω το τένις και να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να παίξω καλά εδώ στη Ρώμη.

Πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι… αλλά είναι φυσιολογικό ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο σε όλα. Όσον αφορά την κίνηση, το να είμαι πιο γρήγορος, ή το να ξαναδιαβάζω το παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές, δεν ήταν αρνητική η εβδομάδα στη Μαδρίτη, ακόμα κι αν το τουρνουά είναι ίσως το πιο δύσκολο για μένα, λόγω του υψομέτρου.

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη Ρώμη. Είναι ένα μέρος που αγαπώ τόσο πολύ. Έχω καταπληκτικές αναμνήσεις. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, όπως κάνω πάντα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος να παίξω λίγο καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Θα το δούμε».

Για τον Αλκαράθ:

«Ο Αλκαράθ κέρδισε ήδη στο Μαϊάμι, κέρδισε στη Βαρκελώνη. Ειλικρινά δεν είναι μεγάλη έκπληξη το ότι κέρδισε στη Μαδρίτη. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Όλοι γνωρίζουν την αυτοπεποίθηση που έχει αυτή τη στιγμή, το επίπεδο που μπορεί να φτάσει. Είμαι χαρούμενος για αυτόν και χαρούμενος γιατί θα έχουμε έναν καταπληκτικό παίκτη στη χώρα μας για πολλά χρόνια ακόμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ