Τσιτσιπάς: «Ήταν μία τρομερή μάχη, ένιωσα σαν να παίζω στο Κολοσσαίο»

Τσιτσιπάς: «Ήταν μία τρομερή μάχη, ένιωσα σαν να παίζω στο Κολοσσαίο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά την πρόκριση κόντρα στον Ντιμιτρόφ, αλλά και ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα στη Ρώμη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον Ντιμιτρόφ, όμως τελικά κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ρώμης.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την απόδοσή του, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα στη Ρώμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μία τρομερή μάχη, είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να προκριθώ και να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες. Ο Ντιμιτρόφ έπαιξε πολύ καλά και με δυσκόλεψε πολύ. Είχε ευκαιρία να πάρει το ματς, αλλά εγώ κατάφερα να οδηγήσω το ματς στο tie break και πήρα μία ρεβάνς για τον εαυτό μου. Δεν ξέρω τι συνέβη όταν έχασα το προβάδισμα στο break. Δυστυχώς δεν τα πήγα καλά σε εκείνο το σημείο και έχασα πολλούς πόντους.

Είναι σαν να παίζεις στο Κολοσσαίο, τρομερή ατμόσφαιρα, ο κόσμος ήταν μέσα στο παιχνίδι. Ένα τρομερό περιβάλλον για πραγματικούς μονομάχους. Βρήκα ξανά τον εαυτό μου. Είχα ένα μεγάλο προβάδισμα στο 2ο σετ αλλά δεν κατάφερα να το κλείσω. Έμεινα στον αγώνα, πάλεψα και έσβησα το ματς πόιντ. Ήταν μια τρομερή μάχη από μέρους μου. Η σημερινή νίκη μου ανήκει και είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που πάλεψα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ