Ρολάν Γκαρός: Πώς θα βρεθούν στο κυρίως ταμπλό οι Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

Ρολάν Γκαρός: Πώς θα βρεθούν στο κυρίως ταμπλό οι Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

Οι συμπατριώτισσές μας έμαθαν τις αντιπάλους τους στον πρώτο προκριματικό γύρο – Πως θα βρεθούν στο κυρίως ταμπλό.

Στα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός θα αγωνιστούν οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Οι δύο συμπατριώτισσές μας θα παλέψουν για να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό του Γαλλικού Οπεν, εκεί όπου βρίσκεται ήδη η Μαρία Σάκκαρη.

Οι Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου μάλιστα έμαθαν τις αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο, αλλά και τις πιθανές αντιπάλους τους στον δεύτερο και στον τρίτο προκριματικό γύρο του δεύτερου Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ισαλίν Μποναβεντούρε από το Βέλγιο. Εάν καταφέρει να προκριθεί στον δεύτερο γύρο, θα βρει στον δρόμο της μία εκ των Ιλένα Ιν Αλμπον – Γιουρίκι Μιγιαζάκι, ενώ στον τρίτο και τελευταίο γύρο της προκριματικής φάσης ο δρόμος της Ελληνίδας τενίστριας διασταυρώνεται με αυτόν της Αναστασίας Ποτάποβα, Νο.1 του ταμπλό.

Οσον αφορά στη Γραμματικοπούλου, η συμπατριώτισσά μας στον πρώτο γύρο θα παίξει με την Βαλέρια Σαβινίκι. Εάν προκριθεί, στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Βιτάλια Ντιατσένκο – Ισαμπέλα Σινίκοβα, ενώ εάν βρεθεί στον τρίτο γύρο, είναι πολύ πιθανό να βρει απέναντί της μια εκ των Κριστίνα ΜακΧέιλ ή Λέσλεϊ Κέρχοβ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο ο αγώνας της Δέσποινας όσο και ο αντίστοιχος της Βαλεντίνης έχουν προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (17/5).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ