Μεντβέντεφ: «Με ενδιαφέρει μόνο το Roland Garros»

Μεντβέντεφ: «Με ενδιαφέρει μόνο το Roland Garros»

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ πήρε θέση για την απόφαση των διοργανωτών του Wimbledon να μην επιτρέψουν τη συμμετοχή σε Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές.

Απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ για την απόφαση των διοργανωτών του Wimbledon, να μην επιτρέψουν τη συμμετοχή των Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στο τουρνουά, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Το νο2 της παγκόσμιας κατάταξης μπήκε… με το δεξί στο Roland Garros (επικράτησε του Αργεντινού, Φακούντο Μπαγνίς) και μετά τον αγώνα του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για την ετυμηγορία των διοργανωτών του λονδρέζικου Grand Slam, με τον ίδιο να κρατά χαμηλούς τόνους:

«Αυτό που μ΄ ενδιαφέρει αποκλειστικά είναι το Roland Garros και το ότι θέλω να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται» σχολίασε ο Μεντβέντεφ και πρόσθεσε: «Βρήκα κάποια λογική στις εξηγήσεις που έδωσε η ATP, όχι όμως, και στην ανακοίνωση του Wimbledon. Προτιμώ να μην πω ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο.»

Αναφερόμενος στη.. σχέση του με την χωμάτινη επιφάνεια, είπε: «Παίζω καλύτερα στη σκληρή, καταλαβαίνω καλύτερα το παιχνίδι. Βρήκα κάπως καλύτερα το χώμα στο Roland Garros. Λίγο πιο γρήγορο με χαμηλότερες αναπηδήσεις στο μπαλάκι. Πέρυσι πήγα καλά, έφτασα μέχρι τα προημιτελικά. Εάν βελτιώσω κάποια πράγματα μπορώ να τα πάω καλά κι εφέτος.»

Στην επόμενη φάση του Παριζιάνικου Grand Slam, ο 24χρονος Ρώσος θ΄ αντιμετωπίσει τον Λάσλο Τζέρε (Σερβία), ο οποίος νίκησε νωρίτερα με 3-0 (6-4, 6-4, 6-4) το Λιθουανό, Ρικάρντας Μπεράνκις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ