Ζβέρεφ: «Ημουν πολύ κοντά στην κατάθλιψη»

Ζβέρεφ: «Ημουν πολύ κοντά στην κατάθλιψη»

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να διαχειριστεί την έντονη πίεση που αντιμετωπίζει σε ψυχολογικό επίπεδο, τονίζοντας πως ήταν πολύ κοντά στην κατάθλιψη.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, που φιλοξενείται στο Παρίσι, καθώς μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, επικράτησε του Αργεντινού, Σεμπαστιάν Μπάεζ με 3-2, αφού χρειάσθηκε να σώσει matchpoint (2-6, 4-6, 6-1, 6-2, 7-5).

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γερμανός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, παραδέχθηκε ότι προσπαθεί να διαχειρισθεί την έντονη πίεση που αντιμετωπίζει, σε ψυχολογικό επίπεδο: «Κάποιοι παίκτες μιλούν για αυτό συχνά και πιο ανοιχτά. Δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό. Ομως δυσκολεύτηκα πολύ εφέτος.

Νομίζω ότι κατά καιρούς, ήμουν πολύ κοντά στην κατάθλιψη. Είμαστε συνεχώς στο επίκεντρο. Νομίζω ότι οι παίκτες πριν από 20 ή 30 χρόνια δεν συνειδητοποιούν πώς σήμερα το παραμικρό περιστατικό μπορεί να δει μια κάμερα και κάποιος θα γράψει γι’ αυτό. Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σήμερα, υπάρχει πολύ μεγαλύτερη εμπλοκή και μίσος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ