Στα προημιτελικά του Roland Garros ο Αλκαράθ και… σούπερ «μάχη» με τον Ζβέρεφ

Στα προημιτελικά του Roland Garros ο Αλκαράθ και… σούπερ «μάχη» με τον Ζβέρεφ

Ο Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε άνετα του Καρέν Χατσάνοφ με 3-0 σετ (6-1, 6-4, 6-4) και πέρασε στα προμηιτελικά του Roland Garros, όπου θα κοντραριστεί με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Το νέο παιδί-θαύμα του ισπανικού τένις, ο Κάρλος Αλκαράθ (νο6) δεν πάτησε… φρένο ούτε απέναντι στον Ρώσο Καρέν Χατσάνοφ (νο25) στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός και με 3-0 σετ (6-1, 6-4, 6-4) προκρίθηκε στα προημιτελικά του μεγάλου γαλλικού τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νο3), σε έναν αγώνα που αναμένεται με… κομμένη την ανάσα.

Ο 19χρονος Ισπανός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Χατσάνοφ στο πρώτο σετ. Κράτησε το σερβίς του και με δύο μπρέικ, έφτασε το σκορ στο 5-0, για να «σκουπίσει» το σετ με 6-1 σε 27 λεπτά. Στο δεύτερο σετ ο Χατσάνοφ κράτησε το σερβίς του μέχρι το 3-3, όμως ακριβώς εκεί έκανε το μπρέικ που έψαχνε ο Αλκαράθ για να επικρατήσει εκ νέου με 6-4.

Με τρομερή ψυχολογία και σιγουριά στα χτυπήματά του, ο Αλκαράθ ξεκίνησε καλά και στο τρίτο σετ, κάνοντας μπρέικ στο τρίτο γκέιμ. Ο Ρώσος «απάντησε» με δικό του μπρέικ (3-3), όμως ο νεαρός Ισπανός πρωταθλητής τον «χτύπησε» ξανά σε καίριο σημείο (3-4) κι έκλεισε και το τρίτο σετ με 6-4, φτάνοντας σε μία σχετικά άνετη επικράτηση μέσα σε 2 ώρες και 16 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ