Στη λίστα συμμετοχών του Γουίμπλεντον η Οσάκα

Στη λίστα συμμετοχών του Γουίμπλεντον η Οσάκα

Η Ναόμι Οσάκα βρίσκεται στη λίστα συμμετοχών του Γουίμπλεντον, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές του τουρνουά.

Το όνομα της Ναόμι Οσάκα βρίσκεται στη λίστα συμμετοχών του μονού που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές του Γουίμπλεντον, ωστόσο δεν περιλαμβάνονται σε αυτή ο Ρότζερ Φέντερερ και οι αδελφές Ουίλιαμς.

Η τενίστρια από την Ιαπωνία είχε δηλώσει τον Μάιο ότι δεν ήταν «100% σίγουρη» αν θα μετείχε στο φημισμένο τουρνουά γκραν σλαμ, αφού οι αρχές του τένις αφαίρεσαν τους βαθμούς κατάταξης από το Γουίμπλεντον, μετά την απόφαση των διοργανωτών να αποκλείσουν τους παίκτες από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία, λόγω της εισβολής των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα η 24χρονη Οσάκα να κάνει τότε λόγο για μειωμένο κίνητρο αναφορικά με τη συμμετοχή της.

Στο μεταξύ, η επτά φορές νικήτρια του μονού στο Γουίμπλεντον, Σερένα Ουίλιαμς, και η αδελφή της Βίνους, η οποία έχει κατακτήσει πέντε τίτλους στο απλό στη διοργάνωση, δεν περιλαμβάνονται στη λίστα συμμετοχών. Η 40χρονη Σερένα δεν έχει αγωνιστεί στο Tour μετά τον τραυματισμό της στον α΄ γύρο του περυσινού Γουίμπλεντον, ενώ η τελευταία εμφάνιση της Βίνους ήταν σε ένα τουρνουά κατηγορίας WTA 250 τον περασμένο Αύγουστο.

Στους άνδρες, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ δεν συμπεριλαμβάνεται στις συμμετοχές του Γουίμπλεντον, λόγω του αποκλεισμού που έχει επιβληθεί σε Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές, ενώ από τη σχετική λίστα απουσιάζει και το όνομα του Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 40χρονος Ελβετός, ο οποίος μετράει οκτώ τίτλους στο Γουίμπλεντον, δεν έχει αγωνιστεί μετά τον περυσινό αποκλεισμό του στους προημιτελικούς του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε (ακόμη μια) επέμβαση στο γόνατο και ο προπονητής του δήλωσε το Μάρτιο ότι είναι απίθανο ο κάτοχος 20 τίτλων σε τουρνουά γκραν σλαμ να επιστρέψει στο Γουίμπλεντον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ