Ιβανίσεβιτς: «Ο Τζόκοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί για το Γουίμπλεντον»

Ιβανίσεβιτς: «Ο Τζόκοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί για το Γουίμπλεντον»

Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Γουίμπλεντον είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, σύμφωνα με τον προπονητή του, Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε τη σιγουριά πως ο Νόλε αποτελεί το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Γουίμπλεντον λόγω και της απουσίας αρκετών μεγάλων ονομάτων από το τουρνουά.

«Φυσικά και o Νόλε μπορεί να ανακάμψει γρήγορα μετά το Παρίσι και δεν έχει πολλές επιλογές, για να είμαστε ειλικρινείς. Είναι το μεγαλύτερο φαβορί στο Wimbledon, όπως ήταν ο Ράφα στο Roland Garros.

Ο Νόβακ τώρα πρέπει να ξεκουραστεί καλά και να προετοιμαστεί για το Wimbledon σωματικά και ψυχικά. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τα καταφέρει και πιστεύω ότι θα το κερδίσει, έχω μια καλή αίσθηση γι’ αυτό. Πρέπει να επικεντρωθεί στο γρασίδι τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβανίσεβιτς.

Ερωτηθείς για το πρόγραμμα του Νο1 στον κόσμο και εάν ο Τζόκοβιτς πρόκειται να παίξει σε κάποιο warm-up τουρνουά ενόψει του Γουίμπλεντον, είπε:

«Μάλλον όχι. Θα δούμε, αλλά τώρα το βασικό για αυτόν είναι να ανακάμψει ψυχικά. Όπως έχω πει στο παρελθόν, ο Νόβακ είναι μια ιδιοφυΐα με διαφορετική νοοτροπία από τους περισσότερους από εμάς.

Παρόλο που χρειάζεται λιγότερο χρόνο από τους περισσότερους για να επιστρέψει και να καταλάβει κάποια πράγματα, χρειάζεται ακόμα τον χρόνο του για να το κάνει. Έχει ξεπεράσει δύσκολες ήττες στο παρελθόν και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος για το Wimbledon».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ