Με Ρώσους και Λευκορώσους το US Open (pic)

Με Ρώσους και Λευκορώσους το US Open (pic)

Το αμερικάνικο Grand Slam με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι θα δεχθεί κανονικά τους Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές, σε αντίθεση με το Γουίμπλεντον.

Την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στο US Open θα έχει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, καθώς το αμερικάνικο Grand Slam γνωστοποίησε ότι θα δεχθεί κανονικά τους Ρώσους και τους Λευκορώσους, σε αντίθεση με το Γουίμπλεντον, που τους απέκλεισε λόγω της ρώσικης εισβολής στην Ουκρανία.

«Η USTA θα επιτρέψει σε Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές τη συμμετοχή τους στο US Open το 2022, αλλά μόνο κάτω από ουδέτερη σημαία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Η διοργανώτρια Αρχή του τέταρτου και τελευταίου χρονικά Grand Slam της σεζόν ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε η γαλλική ομοσπονδία τένις, που επέτρεψε επίσης τη συμμετοχή των Ρώσων και των Λευκορώσων, αγωνιζόμενοι βεβαίως με ουδέτερη σημαία.

Μόνο η LTA και το Γουίμπλεντον απαγόρευσαν τη συμμετοχή τους, μια απόφαση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις σε ATP και WTA. Μάλιστα, η LTA για να… γλιτώσει το μποϊκοτάζ ανέβασε τα χρηματικά έπαθλα, με τους νικητές σε άνδρες και γυναίκες να παίρνουν από 2 εκατ. λίρες.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του US Open:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ