Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για την Παπαμιχαήλ

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για την Παπαμιχαήλ

Η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ την Τερέζα Σμίτκοβα (Νο. 134) και προκρίθηκε στους «8» του τουρνουά Ceska Lipa της Τσεχίας.

Στα προημιτελικά του τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Ceska Lipa που διεξάγεται στην Τσεχία προκρίθηκε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Τερέζα Σμίτκοβα και επικράτησε εύκολα με 6-2, 6-0 σε 1 ώρα και 16 λεπτά αγώνα. Μια νίκη που της έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της τσέχικης διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Κόνι Περίν, Νο.302 στον κόσμο και πρώην Νο.134.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0, με την Περίν να μειώνει σε 4-2. Η Ελληνίδα τενίστρια, όμως, δεν πτοήθηκε. Πήρε τα δύο επόμενα γκέιμς και με 6-2 έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη – πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.

Το… κρεσέντο της συμπατριώτισσάς συνεχίστηκε στο δεύτερο σετ, με την Ελληνίδα να κάνει τρεις φορές μπρέικ και με 6-0 να κάνει το 2-0 στα σετ και να παίρνει με επιβλητικό τρόπο το εισιτήριο για τους «8».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αγωνίζεται και στο διπλό, όπου με συμπαίκτρια την Ιταλίδα, Νούρια Μπρανάτσιο, απέκλεισαν με 2-0 σετ τις Λαμπούτκοβα και Παλίτσκοβα (6-2, 7-5), με το ελληνοϊταλικό δίδυμο να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ