«Αυτοκτόνησε» η Γραμματικοπούλου (1-2)

«Αυτοκτόνησε» η Γραμματικοπούλου (1-2)

Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 5-4 στο τρίτο σετ και σέρβιρε για να πάρει την πρόκριση, αλλά δεν κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι και το πλήρωσε ακριβά…

Ούτε τώρα κατάφερε η Βαλεντίνη Γραμματικoπούλου να βρεθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γουίμπλεντον, με την Ελληνίδα τενίστρια να χάνει με 2-1 σετ από την Αυστραλή, Πρισίλα Χον (2-6, 6-4, 7-5) και να αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε στο τρίτο σετ με 5-4 και σέρβιρε για να πάρει το ματς και την πρόκριση στην επόμενη φάση του τρίτου Grand Slam της σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι και το πλήρωσε ακριβά.

Η Πρισίλα πήρε τρία σερί γκέιμς και από το 4-5 έφτασε στο 7-5 και πέρασε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γουίμπλεντον, όπου θα αντιμετωπίσει την Κάτι Βόλινετς, Νο.1 του ταμπλό και Νο. 116 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που η Γραμματικοπούλου πήρε μέρος στα προκριματικά του Γουίμπλεντον (2017, 2018, 2019, 2022), ποτέ όμως δεν έχει καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο των προκριματικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ